Kranio sakral terapi

Kranio betyder kraniet, Sakrum betyder korsben. Imellem kraniet og korsbenet er din rygsøjle og deri er dit nervesystem, som er en del af omdrejningspunktet for en behandling. Selve behandlingen foregår dog ofte på hele kroppen og ikke kun på kraniet.

KST er en facilitering af den sundhed, de ressourcer og det potentiale der er i kroppen, altså kroppens evige evne til at hele og reparere sig selv. Det er en biodynamisk tilgang mere end en biomekanisk – dvs. at behandlerens fornemmeste opgave som terapeut er at lytte og møde kroppen og nervesystemet i den, både bevidste og ubevidste, historie vi alle bære på. KST er en meget blid og samtidig dybdegående behandling. Den kan forløse både fysiske og psykiske traumer på dybe plan. Derudover hjælper behandlingen et stresset eller alert nervesystem ned i den rolige parasympatiske tilstand, som er udgangspunktet for alt fysisk og psykisk heling. Det er vigtigt at have tålmodighed og tillid til processen, da den, i denne behandlingsform, ikke kan forceres, og derved også arbejder dybere i kroppen og sindet. Det kan være vidt forskelligt, hvad modtageren oplever både fysisk og psykisk under og efter behandlingen.

Under alle omstændigheder, kan det være en god ide, specielt første gang, at planlægge lidt ro og hvile efter. En KST-behandling kan kombineres med en fysiurgisk massage, og udføres af vores fantastiske behandler Vinnie. Du kan booke en tid hos hende her