PRØV ET AF VORES HOLD

vi åbner nyt center

står klar i starten af 2024

Hos Nordsjælland Sportsfysioterapis behandlere er du i trygge hænder fra start til slut, og vi behandler dig ud fra et helhedsprincip. Vi tager hånd om dit behandlingsforløb, så det bliver så hurtigt og effektivt som muligt. Vi behandler dig med nyeste evidensbaseret anerkendt fysioterapi, moderne udstyr og et bredt samarbejde med de dygtigste ortopædkirurger, reumatologer og læger i Danmark.

Vores ambition er, at kunne hjælpe alle der henvender sig med en skade. Med høj faglig standard, grundig undersøgelse, moderne udstyr og professionel tilgang, vil vi gøre vores for, at du er smertefri og tilbage til dit normale aktivitets niveau hurtigst muligt.

PRØV VORES HOLDTRÆNING

Første gang er altid gratis undtagen på efterfødselshold der er det et forløb.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder holdtræning i vores flotte kældersal. Holdtræningen vil blive afholdt af en fysioterapeut eller studerende og har et max. af 8 deltager per hold. Vi tilbyder  Puls og styrke-, Ryg-, efterfødsel-, og Knæ- og hoftehold. Hvis man er en gruppe der ønsker specifik holdtræning, som fx et håndboldhold der ønsker forebyggende træning, kan vi oprette et hold for netop dette.

vores holdoversigt

Puls og styrkeHold

Mandag kl. 17.00 - 18.00

Puls og styrke er for dig der ønsker at optimere både styrke, kondition og stabilitet. Puls og styrke træning kombinere flere træningsredskaber som f.eks. kettlebells, slynger, medicinbolde, pilatesbolde osv. Teknik, puls, styrke og stabilitet er nøgleord for dette hold, og alle kan være med uanset niveau

knæ- og hoftehold

Onsdag kl. 17.00 - 18.00

Knæ træning er for dig der har fået en operation i hofte/knæ, lider af slidgigt, eller bare skal være klar til skiferien. På holdet tilpasser vi niveauet efter ens funktion, og der vil være fokus på styrke, stabilitet og mobilitet. 

Ryghold

tirsdag kl. 16.30 - 17.30 & 17.30 - 18.30

fredag kl. 07.00 - 08.00

Ryghold er for dig som har ondt i ryggen, eller gerne vil forebygge det. Vi har mange der har været i et forløb hos og er forsat på holdet, så god kemi. Der er fokus på mobilitet, stabilitet, udholdenhed og styrke på dette hold

Det med småt

Da vi ønsker en høj kvalitet på vores holdtræning, vil der max. være 8 pladser per hold. Dog skal der minimum være 3 personer tilmeldt et hold, ellers bliver det aflyst. Ønsker man tilmelding kan det ske på e-mail eller telefon. Vi anbefaler at man møder op 5 min. før holdstart.

ER DU NYBAGT MOR?

EFTERFØDSELSTRÆNING 1.0 OG 2.0

Nu har du mulighed for at tilmelde dig efterfødselstræning 1.0 eller 2.0 hvor både mor og baby kan være med. Træningen forløber under kyndig vejledning af fysioterapeut og vil være en kombination af kredsløbstræning, stabilitetstræning, styrke- og udholdenhedstræning. 2.0 vil blive tilbudt efter 1.0 eller et af vores andre hold. 

Hold i 2024

27.maj kl.10-11.

12. aug kl.11.30 – 12.30.

21.okt kl.10-11.

Tilmeld allerede nu hos mette på mg@nordfys.dk. Få 20% rabat på 1 times efterfødselscheck når du tilmelder efterfødselstræning. 

efterfødsel 1.0

1400 kr. /pr. pers
 • Træningen forløber over 10 uger på hold.
 • Styrke-og udholdenhedstræning
 • Kredsløbstræning (underkontrollerede forhold)
 • Mobilisering og udspænding
 • Sygesikringen Danmark giver tilskud
 • Få 20% rabat på et efterfødselscheck 680 kr. (1 itmes varighed)

efterfødsel 2.0

1400 kr. /pr. pers
 • Træningen forløber over 10 uger på hold.
 • Styrke-og udholdenhedstræning
 • Kredsløbstræning (underkontrollerede forhold)
 • Mobilisering og udspænding
 • Sygesikringen Danmark giver tilskud
 • Få 20% rabat på et efterfødselscheck 680 kr. (1 itmes varighed)