Sommer, sol og os

Endnu fire måneder er gået siden sidste nyhedsbrev og klinikken bliver ved med at udvikle sig. Vi glæder os altid til at dele vores nyheder med jer, så i får et indblik i hvad vi gør, for at have den mest moderne klinik og hvordan vi stræber efter at få den nyeste viden, og hvad der ellers sker af spændende ting i fysioterapi verdenen.

D. 6 Maj afholdte vi vores 1 års fødselsdag. Vi havde fornøjelsen af ca. 80-90 gæster som nød godt af kage, frugt, øl, sodavand, lækkerier, gode tilbud mm. Vi er meget taknemmelige for det første år, som har betydet mange nye venskaber, en fantastisk modtagelse af lokalsamfundet, samt at vores lille klinik er kommet på danmarkskortet. Vi vil fortsætte de gode takter og gøre vores for at få Danmarks flotteste og mest moderne klinik.

Persondataloven trådte i kraft i slutningen af maj måned. Det er næppe gået nogen forbi deres næse. Vi har selvfølgelig taget de rette foranstaltninger, så alt det data som i afgiver til os, passer vi på, som loven foreskriver det. I skal derfor ikke være nervøse, der er styr på det, læs mere om det her: https://nordsjællandsportsfysioterapi.dk/persondataloven/

Vi har fået et nyt ansigt på klinikken. Andreas som er uddannet indenfor Traditionel kinesisk medicin, cupping, akupunktur og er at finde på klinikken hver fredag. Hvis man vil læse mere om ham, eller booke en tid hos ham, kan man gøre det over Facebook: https://www.facebook.com/ShaolinMedicine/

Man kan simpelthen ikke blive dygtig nok i vores fag og derfor videreuddanner vi os, få at kunne hjælpe alle der træder inden for vores dør. Michael har taget flere kurser inden for manipulation og er nu kun 1 kursus væk fra at skulle til eksamen i manipulations terapeuten. Derudover havde Michael fornøjelsen af at følge en af Danmarks dygtigste ortopædkirurger, Lars Blønd fra Aleris Hamlet, som er en af vores samarbejdspartner. Ved at være med inde og se operation, kommer man under huden og ser hvordan et led ser ud, hvordan det syes sammen, hvordan skaden ser ud. Alt dette er vigtigt i forhold til og kunne give et bedre behandlingsforløb, men også kunne forstå skaderne bedre. I vores verden er det et ”must” at tage sig tid til og gøre sådan noget.

Holdtræning går rigtig godt. Der er stadig plads til flere og vi har hold som passer til alle. Så kig ind på vores holdplan og bliv inspireret, første gang er gratis! Holdplan: https://nordsjællandsportsfysioterapi.dk/behandlinger/holdtraening/

I starten af juli var Michael og Simon afsted med Løkkefonden. Løkkefonden er et cykelprojekt som vores statsminister Lars Løkke Rasmussen startede i 2012, som omhandler at tage en flok drenge på kanten og give dem et cykelforløb i 12 uger hvor de til sidst skal cykle 500 km. Fra Jylland til København. Michael cyklede turen sammen med drengene hvorefter både Michael og Simon behandlede de trætte ben og diverse skader. Vi glæder os allerede nu til næste år.Er du i tvivl om en skade og gerne vil have set på det, så kan du benytte dig af vores super gode tilbud hos Simon. Frem til d. ⅛ – 2018 er der 50% rabat på førstegangsundersøgelse, hvilket vil sige at du kan spare op til 375 kr. på 60 min.

Sommerferien er snart ovre os og vi prøver at gøre vores bedste for ikke at holde lukket. Vi vil annoncere på facebook omkring de tider der bliver aflyst, så husk og smid et like så i ikke misser den gode information, nyheder, sjove indslag, gode råd, tilbud mm.

De varmeste sommerhilsner Michael, Simon og Andreas.