Sommer og fysioterapi

Så er det 2 måneder siden, vi slog dørene op for Nordsjælland Sportsfysioterapi. Den velkomst I alle har givet os, har ikke kunnet være bedre. Vi er så glade for, at vi har valgt Lynge. Det tætte lokalsamfund, de smukke omgivelser og de fantastiske mennesker der bor her, gør at det hver dag er en fornøjelse at åbne klinikken. Vi er glade for at være del af jer!

Så hvad er der sket på de 2 måneder? Vi har haft rigtig travlt både på klinikken men også uden for klinikken. Vi har fået de første samarbejdsaftaler i hus med Holbæk Karate-do og LUI – Lynge Uggeløse Idrætsforening, som vi glæder os til at hjælpe. Derudover bliver der arbejdet på højtryk for at få de næste samarbejdsaftaler på plads med Sigma Allerød og Lillerød Badmintonsklub. Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe dem alle, og vise at med Nordsjælland Sportsfysioterapi kan vi reducere deres skader og optimere deres genoptræning, så de kan performe på højeste niveau.

I slutningen af juni har jeg for 4 år i træk, været med på Løkkefonden Challenge, som er et læringsprojekt for drenge i alderen 16-25 år, der får et 16 ugers cykelforløb. Fælles for alle drengene er, at resultaterne fra skolen er udeblevet og de mangler troen på eget potentiale og egen værdi i forhold til uddannelse og job. Forløbet kulminerede i en 5 dages cykeltur fra Jylland til København, hvor de cykler 500 km. I år har jeg valgt at sidde og svede med dem på alle 500 km. Samt at behandle dem der havde brug for det. Selv med trætte ben og lange dage, var der stadig tid til og hygge med teamet bag Løkkefonden, blandt andet vores Statsminister Lars Løkke Ramussen.

Simon afsluttede sin sidste praktik med et flot 10 tal, så kan han kalde sig selv klinisk fysioterapeut. Stort tillykke til ham, jeg er meget stolt over at have ham i teamet.

Sommerferie? Sommerferie kender vi ikke meget til hos Nordsjælland Sportsfysioterapi. Simon er væk hele juli måned for at besøge USA og er tilbage igen fra august. Der vil derfor være enkelte dage, hvor vi ikke har åbent hele dagen. I kan naturligvis altid ringe herned, så skal vi nok finde en tid til jer hurtigst muligt.

Vi har valgt at forsætte vores kampagne på vores AlterG Løbebånd. I resten af juli kan man få en introduktion med 50% rabet – altså kun 225, -. AlterG’en kan fjerne op til 80% af ens vægt, når man går eller løber. D.v.s. at har du eksempelvis haft en blodprop og har en halvside-lammelse, vil det være muligt for dig at gå i AlterG’en. Din muskelkraft er måske stærk nok til at bære 50% af din kropsvægt og ved at reducere din vægt, kan du igen komme til at gå. Har du fået en fibersprængning eller er blevet opereret i ankel, knæ, hofte, ryg, så kan du komme endnu hurtigere tilbage til normal funktion, ved at træne i den.

Tryk synes godt om vores Facebook side, og få de nyeste nyheder og tilbud med det samme. I august begynder vi at starte nogen af vores hold op. Første gang man deltager er gratis!

Håber at alle får en dejlig sommer! Hvis der er behov for behandling, AlterG, såler eller massage kan I ringe for tidsbestilling på 52355000 eller booke online.

De varmeste sommer hilsner

Michael Knudsen, ejer af Nordsjælland Sportsfysioterapi.