Praktisk information

Åbningstider

Man-tors 07:00-18:00

Fre: 07:00-14:00

Lør: Lukket

Søn: Lukket

Gratis parkering udenfor klinikken.

Adresse

Lynge Bytorv 8,

3540 Lynge

Tilskud fra sygesikring

Da klinikken ikke har overenskomst med sygesikringen, ydes der ikke tilskud fra den offentlige sygesikring (Desværre).

Vi indberetter til Sygeforsikring Danmark (gruppe 1,2 og 5), som yder tilskud til fysioterapi ved første konsultation på 133 kr, normalbehandling 88 kr og ved holdtræning 59 kr.

Sundhedsforsikring

Du kan bruge din sundhedsforsikring eller ulykkeforsikring hos os, og vi afregner efter de procedurer, som de enkelte forsikringer bruger. De fleste forsikringer dækker helt eller delvist behandlingshonoraret.

Kontakt altid dit forsikringsselskab, og undersøg om du er berettet til dækning af behandling. Husk at oplyse at Nordsjælland Sportsfysioterapi ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Betaling

Betaling afregnes på behandlingsdagen og der afregnes med kontanter, mobilepay eller dankort (visa, mastercard, visa elektron)

Afbudspolitik

Senest kl. 08:00 på behandlingsdagen hvis behandlingen er efter kl 10:00, eller senest 2 timer inden behandlingen før kl 10:00. Afbud kan indtales på telefonsvarer eller man kan sende en mail på info@nordfys.dk. Ved for sent afbud opkræves 50% af honorar, og ved udeblivelse 100% af honorar.

Medbring

Husk at medbringe træningstøj i form af shorts, tights, t-shirt eller en top.

Behandling

Ved behandling kan du komme til at opleve, at ligge med NMES i 20-25 min. efter din behandling. Det er fysioterapeuten som vurderer, om det er hensigtsmæssigt at du får suppleret fysioterapeutens manuelle behandling med dette. Så afsæt gerne ekstra tid til det. Du vil altid modtage dit træningsprogram med relevante øvelser på mail. Hvis fysioterapeuten giver NMES, tape, laser, lille elastik eller andet i behandlingen, er det inkluderet i prisen.

Persondataloven

› Læs her.