Nytår, nye tiltag og nye ansigter

Det er 5 måneder siden at i sidst har fået et nyhedsbrev fra os. Vi har haft heftig travlt, og meget er sket de sidste 5 måneder. Heldigvis er det til det positive, da klinikken er i en forrygende udvikling.

Vi har fået 2 nye ansigter på klinikken, Dina og Rasmus. Vi er SÅ glade for at udvide vores team, og med Dina og Rasmus på klinikken tager vi et step op og kan tilbyde endnu flere tider og mere specialiseret behandling til jer. De har også forskellige nye træningshold på klinikken. Læs deres CV på hjemmesiden og lær dem bedre at kende. www.nordfys.dk

Nye behandlere = nye ydelser

Dina har stor ekspertise inden for graviditet og eftergraviditetsbehandling. Derfor tilbyder Dina graviditetsmassage samt Barselboost-forløb som starter hver 3 måned, hvor mor kan træne med barn og komme i form igen. Hold øje med Facebook eller hjemmesiden, book tidligt og få en gratis 30 min. sportsmassage oven i. Dina tilbyder også individuel EMS ”Elektrisk muskel stimulering” træning, som træner hele kroppen på 25 min. Denne behandling er også rigtig god for gigtpatienter i forhold til smertelindring. Læs mere om det hele på www.nordfys.dk

Rasmus har speciale inden for ryg og nakkelidelser og mangler kun at bestå eksamen i sportsfysioterapi. Rasmus træner vores ryghold og er også tilknyttet OK-hjemmet på Østerbro, hvor han rehabiliterer psykisk syge samt ældre. Ind til 1. marts tilbyder Rasmus 50% rabat på førstegangsundersøgelse og efterfølgende 20% rabat på normal behandling.

Videreuddannelse og udvikling er vigtigt, så vi kan give dig den bedste og nyeste behandling

På klinikken holder vi 1. møde om måneden, hvor vi tager forskellige faglige emner op. Simon var på skulderkursus hos den anerkendte fysioterapeut Adam Meakins i efteråret, for at lære om komplicerede skulderproblemer. Michael blev færdig med sin 1-årige uddannelse indenfor manipulation (knæk ligesom hos kiropraktor) i december, og kan nu kalde sig Manipulations-terapeut. I slutningen af januar 2019 er Michael desuden færdig med det første af 4 speciale kurser inden for sportsfysioterapien. Foråret byder på nye kurser og kongresser. Den 31. januar tager hele klinikken på sportskongres for at blive opdateret på den nyeste forskning inden for fysioterapi.

Støtte og samarbejde

Vi har afholdt vores første, men ikke sidste, Knæk Cancer event. Simon, Dina og Michael donerede 5075 kr. ind, der var betaling for al behandling, der blev udført den lørdag. Alle penge gik ubeskåret til Knæk Cancer. Vi håber næste år at kunne fordoble beløbet.

Vi har desuden indledt et nyt samarbejde med Stenløse Badmintonklub – SBK70. Michael har allerede været ude og screene de unge spillere, og der arbejdes på endnu flere tiltag mellem klubben og klinikken. Samarbejdsaftalen giver alle medlemmer af SBK70 rabat på klinikken.

Mangler din klub en samarbejdsaftale så skriv til mk@nordfys.dk, og vi skræddersyr en aftale , som passer til jeres klub.

Nye priser

Fra den 1. januar 2019 stiger vores ydelser på behandling med 25-50 kr. på førstegangsundersøgelser og normale behandlinger. Der vil stadig være lidt forskel i priserne på behandlerne, da vi har forskellige kompetencer.

Sidst men ikke mindst ønsker vi dig et rigtig godt nytår. Vi glæder os til at åbne klinikken op i 2019, hvor vi går ind i klinikkens 3 leveår. Vi er så glade og beæret over alle jer der støtter os, bruger os, vores samarbejdspartnere, venner og familie. Uden jer ville vores klinik ikke være i massiv udvikling – måske på vej til at blive Danmarks bedste.

De dejligste hilsner

Team Nordsjælland Sportsfysioterapi

Simon, Rasmus, Dina og Michael