Ny banebrydende app

For 2 år siden fik Michael en idé da han manglede nogen at cykle med. Han følte at det var svært at finde nogen, da hans jævnaldrende ikke var begyndt at cykle. Han så ofte opslag med foreninger der søgte medlemmer, personer der søgte nogen at dyrke motion med, så hvorfor ikke lave en løsning der kunne hjælpe alle?

Michael gik i gang med at brainstorme, snakke med foreninger og idrætsudøvere mfl. Derefter fandt han nogen dygtige personer der kunne udvikle en app, og her i dag 2 år senere, står vi med et færdigt produkt, der er klar til den der søger efter nogen at dyrke motion med, foreninger der tilbyder motion, samt private aktører der tilbyder motion.

App´en hedder sport2gether og kan downloades på Appstore og Google play og er GRATIS. Hvis man indtaster dette link på sin tlefon https://dba9y.app.link/o3trM9Knxjb og downloader app´en, opretter profil med det samme, bliver man automatisk venner med Nordsjælland Sportsfysioterapi derinde. I vil kunne se alle de aktiviteter vi laver derinde i jeres egen nyhedsfeed, fx. hvis der er plads på nogen af vores hold, hvis vi har nogen nye sjove events der koster penge eller man kan deltage i de udfordringer der er på app´en, som giver præmier. Dertil er der en masse lækre funktioner som bare venter på i går på opdagelse i.

Er I en foreninger der mangler medlemmer, flere deltagere til events, finde medarbejdere, sponsorer samt meget mere. Så kan app´en også hjælpe med det. Vi vil meget gerne hjælpe jer i gang, da den er designet til specifik markedsføring i forhold til hvilken sportsgren man dyrker. Vi har en sælger tilknyttet som hedder Teddy som kan kontaktes på mail: salesdk@sport2gether.me eller tlf 52397888. Man kan også bare tage fat i Michael og så hjælper han jer i gang.

Indsamling knæk cancer

I uge 43, er der det store knæk cancer show. I forbindelse med det, vil vi lave flere indsamlinger som vi håber I vil støtte op omkring. Lørdag den 23/10 fra 9-14 vil vi åbne vores kalender op og alt indtjeningen fra behandling samt de hold der kommer til at kører vil gå til knæk cancer.

For at deltage på et hold skal du bruge appen og tilmelde dig der. Det koster 200 kr. per hold, og du får helt sikkert sved på panden, kommer til at have det sjovt, og alle pengene går til knæk cancer!

Hold kl 9-10 tilmelding her https://dba9y.app.link/endniMnsxjb

Hold kl 10-11 tilmelding her https://dba9y.app.link/ozA71Bmsxjb

Hold kl 11-12 tilmelding her https://dba9y.app.link/SkN3pxlsxjb

Hold kl 13-14 tilmelding her https://dba9y.app.link/jLUIY9jsxjb

For at booke en tid til behandling på dagen, skal du ringe herned på 52355000, om det er fysioterapi, massage eller AlterG introduktion så går alle pengene til knæk cancer.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Lasse, Nichala, Mette, Henriette og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.