Nye ansigter på klinikken woho!

Vi har været så heldige at få tilknyttet nye personer til klinikken Lene Voigt og fysioterapeut studerende Lasse Persson.

Lene har 14 års erfaring som fysioterapeut, er uddannet idrætsfysioterapeut, akupunktør, i ultralydsscanning samt masser af andre kurser ved siden af.

Nogen har måske set Lene før da hun for tiden er tilknyttet flere lægehuse rundt i Nordsjælland, blandt andet Lynge, Allerød, Birkerød og Helsinge. Derudover har hun været fysioterapeut for Anja Andersens piger i FCK samt herrerne i FCK. Team Danmark har også haft glæden af hende, så undersøgelse, diagnosticering og behandling fra den almene til topatleten har Lene helt styr på.

Lene siger “Som fysioterapeut arbejder jeg med de ressourcer den enkelte patient har, med fokus på at øge troen og motivationen på at komme tilbage fra skade eller operation. Jeg finder glæde i korrektion af et biomekanisk, strukturelt mønster der resulterer i bedre performance. Ræsonnere, screening, træning og manuel behandling er grundlæggende for mig”

Ønsker du at booke en tid hos Lene er hun her hver fredag på klinikken, du kan benytte dig af dette link https://ezme.io/c/1o/e1sV eller ringe herned for en tid

Lasse Persson er fysioterapeut studerende i Hillerød og kommer til at varetage Funktionel og Slyngehold. Derudover kommer Lasse også til at tilbyde sports/gravid massage til reduceret pris, så han kan øve sig på det manuelle. Lasse er vand til at træne hård, da han har det sorte bælte i karate (3 Dan), har vundet Bronze til EM i karate og står for styrketræning i klubben hvor han træner. Lasse glæder sig til at starte, og følge med når han kan, så han kan blive så dygtig som muligt.

Kurser
Vi prøver hele tiden at dygtiggøre os, og derfor render vi ofte på kurser. Michael og Rasmus er begyndt på undersøgelse og rehabilitering af muskelskader i forhold til idræt. Det er et speciale kursus som man skal have for at kunne tage den endelige og anden del af fysioterapi eksamen. Kurset strækker sig over 10 uger, hver tirsdag på hvidovre hospital, og udmunder i en eksame. Derfor er der også lukket tirsdag på klinikken frem til kl 1530.

Holdtræning

Der er fuld knald på vores holdtræning, og alle har det sjovt og får styrket kroppen. Der er stadig lidt ledige pladser på vores funktionel og knæhold, da der er løbende udskiftning. Første gang man deltager på holdet er det gratis, og har du købt et klippekort, kan du godt tage en med som også kan bruge dit klippekort. Skal du på skiferie i det nye år, vil et af disse hold her være rigtig gode for dig, for at styrke krop og knæ, så du minimere skader på ferien

Barsel
Michael er tilbage på klinikken fra barsel. Han har fået en fantastisk lille lækker datter(Isabella), så hvis han ser lidt træt ud, så ved i hvorfor 🙂

Dina skal videre
Dina har desværre informeret klinikken om at hun stopper fra 1.12.19 Vi har været utrolige glade for Dina, og ønsker hende alt det bedste fremover. Det betyder også at vi desværre ikke tilbyder EMS træning mere.

Nov/Dec. 

Så hvad skal der ske resten af året? Michael skal ud og lave lidt foredrag for vores samarbejdspartnere omkring akut skadesterapi og forebyggelsestræning. Rasmus og Michael forsætter med at blivev klogere på skolebænken. Julen står for døren, så forvent en masse konkurrencer på vores facebook.

Følg os gerne på facebook da vi laver gode videoer og tilbud hver uge

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

De bedste hilsner Rasmus, Dina, Lene, Lasse og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.