Knæk cancer

Vi har været dygtige i år! Den 23/10 brugte klinikken en hel dag på behandlinger, hvor alle jeres betalinger gik til Knæk Cancer, og der blev samlet DKR 13.000 ind. Michael cyklede 376 km. og fik samlet DKR 7000 ind tidligere på året. Det betyder, at vi i Knæk Cancer Ugen kunne give DKR 20.000! videre til Knæk Cancer. Det gør en forskel, og vi er så stolte over at have samlet så meget ind. Cancer er noget, der kan komme til at røre os alle, så vi er glade for at kunne hjælpe til et godt formål. Så tak til jer, som har hjulpet os med at kunne donere det flotte beløb.

Vores nye fantastiske fys., Mette, har været på kursus i ‘delte mavemuskler’(Rectus diastese) som man kan få efter graviditet og operation. Her er hun er blevet endnu dygtigere til mave, bækkenbund og graviditetsgener, og kan nu hjælpe dig endnu mere målrettet med at komme tilbage sport. Uanset hvor lang tid siden det er, man har født eller blevet opereret, kan man altid få en vurdering og blive testet hos Mette, så man kan få en status på, om man er klar til at dyrke sport igen. Og få gode råd til, hvad man skal gøre for at komme igang igen. Ønsker man at booke en tid hos Mette, kan det gøres på dette link Book tid her

Vi har fået et nyt hold på skemaet hver fredag fra kl. 8-9: FYSIOFLOW. FysioFlow er en træningsform, der arbejder med at skabe bevægelse i kroppens fascie system og herved skabe et bedre glid mellem de forskellige lag af fascie- og bindevæv i kroppen.

Fysioflow er for alle, og især for dig der:

– Ønsker en større smidighed og bevægelse i hele kroppen

– Har ømhed og lette smerter

– Har kroniske lændesmerter

– Har nedsat bevægelse pga arvæv efter en operation eller en tidligere skade i vævet

– Har været, eller er stresset, og ønsker en træningsform, der stimulerer kroppens ro- og hvile system

Det er stadig GRATIS første gang på alle vores hold, og der er max 8. deltager på holdene, så der er ingen undskyldning for ikke at komme og prøve det af. Ring gerne herned på 52355000, og hør om der er plads, eller læs mere mere Her. For online booking på holdene kan du booke her

Slyngehold: Mandag 18-19 Onsdag 18-19

Funktionelhold: Mandag 17-18 Torsdag 17-18

Ryghold: Tirsdag: 16:30-17:30, 17:30-18:30 Fredag 7-8

Puls og Styrke: Onsdag 19:30-20:30

Fysioflow: Fredag 8-9

Efterfødselshold 1 og 2: Løbende opstart næste gang 15/11. Skriv til Nichala for tilmelding på ng@nordfys.dk

Ny studerende

Ny studerende Efter 2 år skal Lasse videre og prøve kræfter andre steder. Vi har været utrolig glade for Lasse hernede, og hvem ved, det kan være han ender igen hos os om et par år. Vi har fundet Lasses’s afløser, Patrick. Patrick er på 3. semester på fysioterapeut uddannelsen, og skal være instruktør på vores Funktionel og Slyngehold om mandagen, Slyngehold og Puls og Styrke onsdag. Derudover kommer Patrick til at tilbyde massage med 25% rabat, så han kan få lidt mere erfaring det, og I kan få en dejlig behandling til en billigere penge. Patrick er oprindelig fra Slangerup, og har spillet fodbold i mange år. Derudover passer han på sin krop med styrketræning, og han glæder sig utrolig meget til at hjælpe og lære på klinikken.

Husk appen

Husk appen sport2gether Har du stadig ikke checket appen ud, som Michael har brugt de sidste 2 år på at udvikle, så gør det. App´en hedder sport2gether og kan downloades på Appstore og Google play og er GRATIS. Hvis man indtaster dette link på sin telefon https://dba9y.app.link/o3trM9Knxjb og downloader app´en, oprettes der en profil med det samme, og man vil blive automatisk venner med Nordsjælland Sportsfysioterapi. I vil kunne se alle vores aktiviteter i appen og få jeres eget nyhedsfeed. Hvis der fx. er plads på nogle af vores hold, eller hvis vi har nogen nye sjove events, vil I få besked. Man kan desuden deltage i udfordringer, som giver præmier. Dertil er der en masse lækre funktioner, som bare venter på, I går på opdagelse i. I vil også kunne se andre brugeres mødesteder for aktivitet (hotspots) og deltage i dem.

Er I en forening, der mangler medlemmer, flere deltagere til events, finde medarbejdere, sponsorer samt meget mere, så kan app´en også hjælpe med det. Vi vil meget gerne hjælpe jer i gang, hvis det er tilfældet. Vi har en sælger tilknyttet som hedder Teddy, som kan kontaktes på mail: salesdk@sport2gether.me eller tlf 52397888. Man kan også bare tage fat i Michael.

Pris varsling fra 1.1.22

Da vi desværre også rammes af højere priser på ting som rengøring, elastikker, underlag, husleje og inflation i øvrigt, må vi fra årsskiftet sætte vores priser en lille smule op. Priserne vil stige ca. 10-50 kr. på forskellige ydelser, dog ikke på klippekort. Når du køber sådan et, vil din besparelse på behandlinger derfor være endnu større end før. Vi håber på forståelse, da vi ikke har haft prisstigninger, siden vi åbnede.  Nordsjælland

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Patrick, Nichala, Mette, Henriette og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.