Julen nærmer sig 🙂

Julen nærmer sig med hastige skridt. Snart hedder det 2021, og vi kan lægge 2020 bag os, som har været udfordrende for alle grundet corona. For at komme lidt mere i julestemning vil vi have adventskonkurrencer, som du kan finde på Facebook. Den første konkurrence starter på søndag, så hvis du endnu ikke følger os, så hop derind og gæt med 🙂

Mangler du den perfekte julegave til ham/hende, som har det hele, kan du altid komme forbi og købe et gavekort til fx. sportsmassage/graviditetsmassage, en foam roll, strømmaskine, såler eller lignende.

BLACK WEEK

Hele uge 48 kører vi BLACK WEEK-tilbud, hvor du får 20% rabat, hvis du bestiller en førstegangsundersøgelse. Hvis der derudover skal bruges shockwave på din skade, får du den første shockwave behandling GRATIS oveni. Læs mere om denne nedenfor. Dvs. du kan spare op til 360 kr. på en times behandling med shockwave. Hvis man vil se vores BLACK FRIDAY-tilbud så følg os på facebook, da det bliver annonceret der på fredag 🙂

Shockwave

Vi har været så heldige at få en fokuseret shockwave på klinikken, som kan behandle gamle kroniske seneskader. Shockwave banker impulser ind, der “nedbryder” det gamle arvæv og får vævet til at starte en ny helingsfase. Prisen for en shockwave-behandling er 200 kr. som tillæg på anden behandling. Vi har haft den i 10 uger og ser allerede markante forbedringer hos de patienter, der har prøvet den og har haft seneproblemer i flere år. Vi er meget begejstrede og glæder os til at vise mange flere af jer, hvad den kan.

Kurser og foredrag

Rasmus har været på smertekursus, hvor han er blevet endnu klogere på kompleksiteten af smerter. Derudover er han også begyndt på sit specialemodul, som handler om undersøgelse og rehabilitering af seneskader i relation til sport.

Michael har været ude at holde foredrag for sportslinjen på Birkerød Gymnasium omkring identitet og akut skadesterapi med relation til hans eget liv, da han spillede amerikansk fodbold på elite niveau. Fantastisk sjovt foredrag som også var lærerigt for de unge lige så vel som for Michael, da han skulle reflektere tilbage på en hel karriere, som før var hans identitet.

Efterfødselstræning

I uge 3 starter vi efterfødselstræning op hos Nichala. Alle der har skrevet sig på venteliste vil blive ringet op her i december og komme på et hold. Er man en hel mødregruppe, der ønsker at have et privat hold, skal man minimum være 4. Man kan skrive direkte til Nichala på ng@nordfys.dk eller ringe herned og snakke med os. Vi glæder os til at komme i gang med at træne jer alle sammen og se de små pus 🙂

Ændringer pr. 1.1.2020

Pr. 1.1.2020 stiger Rasmus og Nichalas priser til de takster, som de andre har. Derudover sker der ikke andre prisstigninger på ydelser, selvom der bruges flere ressourcer på rengøring, værnemidler osv. i forhold til COVID-19.

Åbningstider julen

Lukket 23-25 dec.

Lukket 30 dec.

Lukket 1 jan.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste julehilsner hilsner Rasmus, Anders, Lene, Lasse, Nichala og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.