Fart på klinikken snart forår woho! 

Fart på klinikken

Følger du os på Facebook er du ikke i tvivl om, at der sker rigtig meget på klinikken. Det er faktisk den bedste måde at holde sig ajour med alle de tilbud, tiltag, information og historier som vi ønsker i skal se. Siden nytår er der sket en masse og vi skal prøve at fatte os i korthed.

Endnu et nyt ansigt på klinikken!

Vi har været så heldige at få tilknyttet endnu en stærk person til klinikken Nichala Gordon.

Nichala er uddannet fysioterapeut i 2011, med stor interesse i før- og efterfødselstræning, behandling af blandt andet delte mavemuskler, slap bækkenbund, babymotorisk leg og udvikling. Af regionale skader/problem områder er hendes primære kompetencer, indenfor behandling af hofte/lyske og bækken, samt ryg og nakke

Nichala har de sidste par år været tilknyttet Protreatment i Slangerup, Dansk eliteishockey og U18 landshold i ishockey samt en fodboldklub.

Ønsker du at booke en tid hos Nichala er hun her hver onsdag-torsdag på klinikken, hvor hun ud over at tilbyde fys. behandling, også tilbyder sport og gravidmassage samt Efterfødselshold 1.0 og 2.0, Førfødselstræning og Tumleholdet 0-2 år. Du kan benytte dig af dette link Book tid hos Nichala eller ringe herned for en tid.

Holdtræning

Med Nichala på teamet kan vi nu tilbyde specialiseret træning til gravide, efterfødsel, samt motorik af barn 0-2 år. Selvom vi lige har meddelt tilmelding til holdene, er mange af dem næsten booket. Bliver de fuldt booket åbner vi gerne flere til jer. Er man fx. en hel mødregruppe laver vi gerne et seperat hold til jer, hvis i er nok. Læs mere om holdene på vores hjemmeside under hold træning eller efterfødselstræning

1️⃣Efterfødselshold 1.0 for utrænet mødre med baby – start onsdag 1/4-20 kl 10-11, 8 uger i træk 1000 kr, sygesikringen danmark dækker 54 kr Per gang.

2️⃣Efterfødselstræning 2.0 for trænet mødre med baby – start tirsdag 10/3-20 kl 10-11, 8 uger i træk 1000 kr, sygesikringen danmark dækker 54 kr Per gang.

3️⃣Førfødselshold til dig der skal have en bedre graviditet og fødsel – starter 2/4-20 kl 16-17 og har løbende tilmelding 10x 1000 kr, sygesikringen danmark dækker 54 kr Per gang. FØRSTE GANG GRATIS

4️⃣Tumletræning træning af børns motorik 0-2 år – starter 2/4-20 kl 15-1540 og har løbende tilmeldinger 10x 1000 kr, sygesikringen danmark dækker 54 kr Per gang. FØRSTE GANG GRATIS

Er man ikke i denne kategori, har vi stadig en masse andre hold, som funktionel, slynge, ryg og knæ hold, hvor der er et par enkelte ledige plads. Sygesikringe danmark giver også tilskud der.

Sportskongres 

Igen i år var vi taget på sportskongres hvor Michael og Rasmus repræsenterede klinikken. Det var 2 år Rasmus var med og 6 år Michael deltog. På sportskongressen fordyber man sig i 2,5 dage med alt det nyeste forskning fra hele verden, som bliver præsenteret på engelsk. Så et par trætte kroppe og hoveder som har lært endnu mere af det vi ved som virker, når vi laver genoptræning, så i kan få den bedste behandling!

I slutningen af marts tager Michael og Rasmus afsted igen på en 2 dages kongres da MDT (Mekanisk diagnostisk terapi) skal fejre deres 25 års jubilæum, hvor der skal nørdes endnu mere med det evidensbaseret behandling.

Michael har været ude at lave et par foredrag, og har stadig et par stykker her de næste par måneder. Foredrag for vores samarbejdspartnere omkring akut skadesterapi eller forebyggende træning som er helt gratis for dem. Mangler din forening/klub en aftale med os? Så skriv til mk@nordfys.dk og vi skræddersyer en aftale til jer.

Her til sidst, så har en af vores andre seje fysioterapeuter Lene udgivet en artikel i Krop og Fysisk omkring styrketræning for børn og unge Læs mere om den her

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

·        Sportsfysioterapi

·        Fysioterapi

·        Genoptræning

·        Sportsmassage

·        AlterG

·        Holdtræning

·        Såler

·        NEMS

·        Ultralydsscanning

·        High Power Laser

·        Efterfødselstræning

·        Gravidmassage

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

De bedste hilsner Rasmus, Anders, Lene, Lasse, Nichala og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.