Nyhedsbrev Maj. ´22

Nordsjælland Sportsfysioterapi

                                                                 

For 5 år siden åbnede vi dørene til Nordsjælland Sportsfysioterapi og det vil vi gerne fejre med jer alle sammen.

Vi er så glade og stolte over at ligge i Lynge og sætter stor pris på alle der kommer og får behandling, henviser til os, er vores ambassadører eller bare følger os.

I skal derfor ikke gå glip af 3 timers hygge, hvor vi håber at se så mange af jer som muligt, og forhåbentlig også benytter et af de helt sublime tilbud som der er på dagen.

Fra kl 15-18 er alle velkommen på klinikken hvor der vil blive serveret kaffe og kage, samt smagsprøver på vores nye energi og protein snacks og vores hydrotabs for salte, vitaminer og mineraler.

Kl 15-18 kan i møde Martin fra Scandinavian Wellness Import, som sælger high-end massagestole fra Japan. Han stiller en stor kassevogn op udenfor hvor man kan komme ud og prøve en, samt høre om et godt tilbud til privaten eller erhverv. Læs mere her: https://swi.dk/

Fra kl 15-18 kan man prøve vores AlterG helt gratis, læs mere om den her: https://xn--nordsjllandsportsfysioterapi-yoc.dk/…/alte…/

Fra kl 15-18 kan du blive checket, helt gratis, for delte mavemuskler af vores dygtige fys. Mette, om du er mand eller dame samt få et råd eller to med på vejen.

Fra kl 17-18 kan du deltage på det funktionelle træningshold. Husk træningstøj og sko, og kom ned og prøv en time med Henriette som nok skal få sveden til at komme frem og give dig ømme muskler dagen efter.

Tilbud booket på dagen!
– 50% rabat på alle førstegangsundersøgelse
– 20% rabat på massage
– 20% rabat på bikefit
– 20% rabat på klippekort til holdtræning eller alterG
– Gratis introduktion til AlterG til dårlig gående/løbende resten af Maj måned!

Læs mere om vores behandling her: https://xn--nordsjllandsportsfysioterapi-yoc.dk/behandli…/

Vi glæder os til at se alle venner, familie, patienter og samarbejdspartner til klinikken, til et par hyggelige timer. Tryk gerne tilmeld så vi ved hvor meget kage vi skal sørge for

De dejligste fødselsdagshilsner Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.

PS, man må meget gerne tilmelde sig på vores facebook event her 

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Patrick, Nichala, Mette, Henriette og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.