Fødselsdag (med super tilbud!) og COVID-19

Corona

Følger du os på Facebook er du ikke i tvivl om, at der sker rigtig meget på klinikken. Det er faktisk den bedste måde at holde sig ajour med alle de tilbud, tiltag, information og historier som vi ønsker i skal se. Der er ikke sket så meget siden sidst, grundet Corona virussen, hvor vi har haft minimal åbent for kritiske patienter. De sidste 14 dage har vi så fået lov til at åbne op igen, med en masse forbehold som vi selvfølgelig følger fra SST og vores faglige organiation Danske Fysioterapeuter. Det er også derfor vi har brug for dig nu, samfundet har brug for os nu. Så hvis du ønsker at hjælpe os, så book en tid hos en af vores dygtige behandlere, fejler du ikke noget, så er en sportsmassage måske noget din krop har brug for 🙂

Vi gør alt hvad vi kan i vores magt for at undgå smitte hernede. For at nævne nogen af tiltagende kommer de her. Max 2 behandlere på klinikken af gangen, sprit før og efter behandling, benytte jeres eget underlag eller vores engangsunderlag, vi disinficere imellem hver patient, vi modtager kun dankort eller mobilepay, vi anbefaler man kommer til tiden og helst alene, vores vente værelse er spredt lidt ud, desværre ingen kaffe osv.

Vi bliver dygtigere

Lige inden Corona virussen fik Rasmus og Michael at vide at de havde bestået deres speciale kursus i sportsfysioterapi – Muskelskader i relation til idræt. Det var Michaels sidste og han mangler nu kun den afgørende eksame til nov. også er han helt færdig med sportsfys uddannelse.

Vi har også haft intern undervisning hvor en af vores samarbejdspartner Donjoy, kom og viste og demonstrede deres nyeste skinner, bandager mm. Så vi er helt updateret med både at tilpasse skinnerne, og kunne vejlede jer i hvad der er bedst at benytte.

Holdtræning

Holdtræningen startede vi op i sidste uge med en 4-5 stykker på hvert hold, alt efter hvilket hold man er på. Det skyldes selvfølgelig Corona virussen at vi ønsker mere plads imellem jer når i træner. Selvom holdene er mindre er prisen stadig det samme. Vi åbner fuld op for holdene når fitnesscentrene åbner.

Fødselsdag og tilbud! 

Vi fylder 3 år i denne uge, og derfor ønsker vi at give jer et fantastisk tilbud. Tilbuddet kan ses både på Facebook og Instagram og gælder hele ugen. FÅ et GRATIS introduktion til vores AlterG løbebånd (Løbebåndet der kan fjerne op til 80% af ens vægt) og køber du et klippekort til det på introduktionsdagen får du 20% rabat på det. AlterG er for dig der har problemer med at gå eller løbe hvad end årsagen er. Vi er den eneste klinik i hele Nordsjælland der ejer sådan en, så ring gerne og hør mere.

Derudover kan du spare op til 50% rabat på en førstegangsundersøgelse hos Anders, Rasmus eller Nichala til og med uge 20. Så skynd dig at ringe herned, så finder vi en tid til en af delene.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste hilsner Rasmus, Anders, Lene, Lasse, Nichala og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.