Nyhedsbrev Juni ´22

Nordsjælland Sportsfysioterapi

                                                                 

Tak!

For 3 uger siden holdte vi vores 5 års fødselsdags. Tusind tak til alle der deltog, venner, familie, patienter, samarbejdspartnere mm. var forbi og ønske tillykke. Jeg er meget beæret over den opmærksomhed vi fik på dagen. Med alle de søde beskeder samt den store opbakning, viser bare at vi har startet en klinik op, som kommer til at være her i mange år fremover.

Nyt ansigt på klinikken

Vi er så heldige at vi har fået et nyt ansigt hernede på klinikken!

Mariann et uddannet i 2011 og kommer fra fodbold verdenen hvor hun har spillet over 100 landskampe for Danmark. Derudover har hun været fysioterapeut for det norske kvindelandshold i fodbold, AaB Talent og Linköpings FC.

Mariann’s spidskompetencer ligger inden for behandling af muskel- og seneskader i hofte, lyske, lår, knæ og fødder og vejledning tilbage til sport efter skade.

Så har du en skade indenfor det område så book en tid hos Mariann og få 50% rabat på din førstegangsundersøgelse dvs kun 410 kr. for en times undersøgelse og behandling eller 260 kr. for 30 min. Tilbuddet gælder til og med august. Mariann starter tirsdag og torsdag på klinikken og får langsomt flere og flere timer og dage. hun kan bookes online her

Nichala is back 🙂

Vi har desværre måtte haft Nichala på standby de sidste 6 måneder, da hun har dygtiggjort sig endnu mere, og blevet endnu klogere. Det betyder også at vi nu kan tilbyde noget som mange klinikker ikke kan. Fremover vil det også være muligt at booke tid til coaching i mental træning og mentalsundhed.

Herudover vil der blive åbnet for en komplementær og mental stress nedsættende manuel behandling med mulighed for supplerende øreakupunktur. Behandlinger egner sig til alle, lige fra dig der trænger til at blive groundet og mærke dig selv, dig der læser til eksamen eller har fået skrive blokade. Dig der mangler timer i døgnet, dig der har kroniske smerter, hovedpine eller har været ude for et rygsøjle/hoved traume.

Hold øje med vores facebook for mere information eller book en tid hos Nichala allerede nu her

Tilbud!

Til alle nuværende og kommende kunder tilbyder vi resten af juni en GRATIS vand og bar ved 1 times sports- eller graviditetmassage. Book online hos Henriette, Nichala, Mariann eller Mette eller ring herned på 52355000 og bestil din tid.

Sommerferie

Vi lader vores personale komme på lidt ferie i år, derfor vil i måske se et andet ansigt på vores holdtræning, lidt færre hold i juli måned, og måske en dag eller 2 hvor vi åbner lidt senere eller går lidt før. Vi bestræber os på stadig at kunne holde åbningstiderne og besvare tlf. og mails som vi plejer.

Bikefit

Der er godt igang med vores bikefits og er super glade for at kunne tilbyde det til vores patienter. Med en stor passion for cykling og mange års arbejde med cykelrytter og triatleter, faldt det helt naturlig også at kunne hjælpe med at fitte personen til cyklingen og ikke kun behandle når problemerne opstår.  Lige så vel som at lave et ergonomisk check på en arbejdsplads for at undgå skader på bevægeapparatet, bør alle som der cykler meget, blive fittet, for at undgå skader og øge komforten samt performance.

Ved bikefittet bliver der sat 3 timer af, hvor vi laver en fysioterapeutisk undersøgelse og fittet til cyklen. Du kan læse mere om det her eller booke en tid online her.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Patrick, Nichala, Mette, Henriette og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.