Tiden flyver afsted!

Danmark er tilbage på sporet, smitten er nedadgående og 50% af den danske befolkning har fået første Corona vaccine stik. På klinikken har vi også normale tilstande efterhånden. Man behøver ikke mundbind mere (Vi bruger gerne hvis I ønsker det), man skal stadig spritte af når man kommer (Vi har ikke glemt de gode vaner). Og så er Nichala og Michael (kort barsel 14 dage) tilbage fra Barsel!

Vi har åbnet op for vores slynge- og funktionelle hold med max 5 deltagere på hver, og efter sommeren, når de fleste er vaccineret, vil vi komme tilbage til 8 personer på holdene. Det er stadig GRATIS første gang på alle vores hold, så ingen undskyldning for ikke at komme og prøve det af. Ring gerne herned på 52355000 og hør om der er plads.

Slyngehold: Mandag 18-19 Onsdag 17-18 og 18-19

Funktionelhold: Mandag 17-18

NYT Ryghold startet op til de morgenfrisk!

Ryghold: Fredag 7-8 om morgenen 🙂

Vores ryg og knæhold kører som sædvanlig med løbende udskiftning. Vi er max 8 på holdet, og holder meget afstand og følger alle rådene fra sundhedsstyrelsen, så du kan føle dig sikker. Vores efterfødselshold niveau 1 og 2 starter op igen efter sommer og man kan allerede nu skrive sig op til holdene. Er man en hel mødregruppe, der ønsker at træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Skriv til ng@nordfys.dk for tilmelding eller mere info.

Nyt ansigt på klinikken

Sidst kunne vi fortælle at vi har fået en massør på klinikken. Henriette Rosendahl som er her hver onsdag og torsdag, og man kan booke online hvis man ønsker en tid hos hende: https://ezme.io/c/1o/zaua
Man kan stadig booke massage hos vores andre fysioterapeuter og der er stadig 25% rabat hos vores fys. studerende på massage. Derudover så vil vi i næste nyhedsbrev kunne præsentere endnu et nyt ansigt, det glæder vi os til! 😀

Ferie – skal vi holde noget?

Vi “får” heldigvis lov til allesammen at holde noget ferie hernede, dog ikke samtidig 😉 Så klinikken holder åbent, dog vil der være nogle enkelte dage hvor vi har ændret åbningstider, eller et hold måske er aflyst.

Vi bliver klogere og klogere

Rasmus skal ud i den store verden til august for at blive endnu klogere. Han skal en tur til Dublin i et år hvor han skal læse sin Master. Vi glæder os til at følge Rasmus på hans færden, og håber at han en dag er tilbage på klinikken.

Derudover har vi også sagt pænt farvel til Anders, som er stoppet på klinikken. Vi har været meget glade for Anders, og Anders har også været glad for at være her. Han skal ud at prøve andre udfordringer, men har stadig en åben invitation til at komme tilbage. Vi ønsker Anders alt held og lykke 🙂

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Rasmus, Anders, Lene, Lasse, Nichala og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.