Sommerferie

Det kommer ikke som nogen overraskelse at juli måned = ferie, derfor har de søde behandlere hernede også fået lov til at holde lidt. Derfor vil der være nogen dage med forkortet åbningstider, især i uge 29 og 30 hvor alle vores hold også har ferie. Men som udgangspunkt har vi åbent alle dage, så man også kan komme forbi og bruge vores AlterG. Skriv gerne en mail på info@nodfys.dk eller ring herned på 52355000 hvis i har spørgsmål. Vi bestræber os altid på at svare mails indenfor 24 timer (oftes indenfor et par timer) og vi ringer tilbage ligeså snart vi har mulighed for det. 

Michael har købt for meget hjem” sommerlagerudsalg hos Nordsjælland Sportsfysioterapi!

Se årets sjoveste tilbuds video her! Michael har været lidt for glad for bestillingsknappen, så vi håber i vil hjælpe ham af med nogen af alle de ting han har købt. Kniv skarpe priser Kan ses her, samt billeder, og ellers så hold øje med facebook, når der laves ekstra ekstra tilbud hen over sommeren!

På gensyn til Mariann 

Vi er desværre kede af at vi må tage afsked med Mariann. Mariann har besluttet at flytte tilbage til Skagen sammen med sin mand, da han har fået nyt arbejde, og de kan være lidt tættere på familien. Der skal ikke være nogen tvivl om at vi har været så glade for Mariann på klinikken. Vi ønsker derfor Mariann alt held og lykke i fremtiden til hende og hendes familie. 

Faglig fredag

Et par gange om året, tager vi en halv dag hvor vi laver intern faglig sparring. Denne gang var temaet sikkerhedstest for nakken, nakke prolapser og stenose samt hovedpine patienten. Vi gennemgik undersøgelse og behandling, samt sparet og vidensdelet så vi alle kunne udvide vores behandler værktøjskasse, og give jer den bedste behandling som muligt.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Anders, Andreas, Mariann, Mette, Vinnie og Michael 
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.