Sommer og sol

                                                                 

Corona

Følger du os på Facebook er du ikke i tvivl om, at der sker rigtig meget på klinikken. Det er faktisk den bedste måde at holde sig ajour med alle de tilbud, tiltag, information og historier som vi ønsker i skal se. Det er ved at være 7 uger siden at vi måtte åbne op igen og vi er glade for at alle de tiltag vi har lavet som har gjort at vi ikke har haft smitte hernede (Så vidt vi ved). Vi forsætter selvfølgelig de gode tiltag, så der skal stadig sprittes af når man kommer, man skal komme til tiden, kom gerne alene hvis muligt, vi giver ikke hånd osv osv.

Ligesom alle andre forretninger har vi stadig brug for dig. Selvom vi er godt på vej tilbage, er vi stadig ikke helt på niveau som før corona krisen. Så ønsker du at lære at løbe, kunne alterG’en måske være noget for dig, ønsker du at komme igang med at træne, kunne man starte med en konsultation, også evt komme igang på et af vores hold som er GRATIS første gang. Skal der laves nye såler eller bare løsnes op med en sportsmassage, så gør vi også det, så der er en masse at tilbyde jer hernede 🙂

Sport er startet op.

Så det meste sport i Danmark er startet op igen, og det er jo fantastisk. Dog kan det være at mange af jer ikke har lavet noget de sidste 3 måneder, så her er et par gode råd til hvordan du undgår at få en overbelastning skade eller en akut skade. Varm grundigt op inden sport, start på et markant lavere niveau end før fx. hvis det er styrketræning så tag mindre vægt på, er det fodbold så start med 1 times træning i stedet for 2 osv. Brug de næste 6 uger på at øge belastningen i din sportsgren, lyt til din krop og lad vær med at presse den for hårdt. Stræk ud efter træning og konsulter din behandler hvis der er noget der ikke føles rigtigt.

Løkkefonden

Michael har været afsted med Løkkefonden hvor vi er med som sponsor. De havde mini challenge, hvor han og 30 udfordret drenge skulle cykle 200 km. på 2 dage. Den store challenge kommer til september hvor ca. 80 drenge skal cykle 300 km. på 3 dage. Vi har være med i projektet fra starten for 7 år siden, og bliver ved med at sponsorere, da vi er med til at gøre en forskel for de udsatte drenge. Ønsker man at læse mere om projektet eller evt være sponsor på det så klik her

Ferie

Vi kommer til at holde lidt ferie hernede, dog lidt på skift, så det ikke har den store påvirkning i forhold til åbningstiderne. Alle hold kører stadig hen over sommeren dog kan det forekomme at der kommer en vikar på som i helt sikkert har set i klinikken før.

Vi ønsker alle en dejlig sommer 🙂

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og varmeste sommer hilsner Rasmus, Anders, Lene, Lasse, Nichala og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.

Click here to add your own text