Nordsjælland Sportsfysioterapi

Nytår, nye tiltag

Endnu et år er gået, og vi har i 2022 haft et fantastisk år. Takket være alle jer der har haft tiltro på at vi kan hjælpe jer, er klinikken i fremgang, og vi kan blive ved med at udvikle klinikken, så vi i fremtiden kan have en af Danmarks bedste og flotteste. Jeg kan løfte sløret for at der kommer til at ske nogen store ændringer her fra 2023, men i må holde spændingen lidt endnu. Der vil blive annonceret på facebook når det sker, så hvis i ikke allerede følger os, så ind på facebook og hold øje, tryk her for at komme til siden

Et gammel nyt ansigt (Eller hvad man nu siger) 😀 

Vi har fået en ekstra julegave! Nogen af jer kender ham allerede, da han tidligere har været på klinikken. Vi har fået fornøjelsen at få Anders tilbage som starter op 3 dage om ugen, men hurtigts mulig 5 dage. Til jer der ikke kender Anders, så er han næsten osteopat, mangler bare eksamen. Derudover har han været mange år i FC Nordsjælland og der er mere eller mindre ikke nogen udfordringer han ikke kan hjælpe med.

Anders vil også være vores primære behandler der ultralydsscanner, da han underviser i det.

Så har du en udfordring med kroppen som ingen har kunne løse, så book en tid allerede nu hos Anders på https://ezme.io/c/1o/e2LK. 

Så nu er vi mere eller mindre fuld på klinikken, med fantastiske behandlere, så det er bare at komme herned og få hjælp. Man skulle tro at vi ikke havde plads til flere behandlere, men vi søger en ny fys. studerende. Så kender du en der min. er færdig med det første år, og har brug for et ekstra job, hvor de skal varetage funktionel holdtræning, slyngehold, på sigt knæhold, samt lave behandling og være med så de kan blive endnu dygtigere, så bed dem om at sende en mail til Michael på mk@nordfys.dk hvor de skriver lidt om dem selv, gerne med et CV, så vi kan få næste generation af fysioterapeuter hjulpet godt igang. 

Prisstigninger (øv)

Vi er desværre også ramt af prisstigninger her på klinikken. Det er desværre ikke noget vi er stolte af, men ser os mere nødsaget til for at kunne få betalt de ekstra regninger der kommer til os. En ting af at tingene vi køber og bruger er blevet dyre, men som vi alle kender det, når de store uforudsete regninger tikker ind, skal vi også have råd til at kunne betale dem. Vi håber at de 30-50 kr. der er blevet pålagt på enkelte ydelser, ikke gør at vi bliver fravalgt, man kan stadig købe klippekort på behandling hvor der er 10% rabat. Vi stræber stadig efter at kunne give en fantastisk behandling og service hvor alt er inkluderet i behandling, lige fra underlag, laser, lille elastik, tape, strømterapi mm. Alle som har booket sig ind i det nye år får selvfølgelig deres behandling til den gamle taks, og først efterfølgende behandlinger til den nye. 

Vi glæder os til 2023, hvor vi lover jer noget vildt! 😀 

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Patrick, Nichala, Mette, Vinnie og Michael 
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.