Click here to add your own

Corona restriktioner 🙁 

Kære alle sammen. Det har nok ikke gået nogen forbi at 2 bølge af corona er over os, og vi har virkelig mange restriktioner. Vi er så heldige at vi IKKE er lukket ned, da vi er en del af sundhedsvæsenet. Vi må gerne have hold træning, dog har vi valgt at aflyse vores rask hold som funktionel, slynge og puls og styrke hold. Vi vil kontakte alle dem der har været på holdene når vi åbner op igen om forhåbentlig et par uger.

Vores efterfødselshold som skulle være starter her i jan. må vi desværre også udskyde, men vi er i kontakt med alle jer der har skrevet sig op. Man kan stadig skrive sig op til holdene hvis man ønsker en plads når vi åbner op for dem igen.

Vi har stadig gang i vores ryg og knæ hold, så har du gener og skal igang, så tøv ikke med at give et kald så skal vi nok finde et hold til dig. Vi er max 8 på holdet, og holder meget afstand og følger alle rådene fra sundhedsstyrrelsen, så du kan føle dig sikker.

Sundhedsstyrrelsen og regering anbefaler at man stadig kommer til sin fysioterapitid, så har du ondt, så lad vær med at vente med at komme afsted, da jo længere tid man har smerte, jo længere tid tager det at komme over det. Så ring 52355000 og bestil en tid, eller brug vores online booking på hjemmesiden.

Råd til hjemmearbejde. 

Da mange arbejder hjemme disse dage og vi ser flere med ryg og nakke problematikker får i lige et par råd med på vejen til at undgå en evt. skade grundet hjemmearbejde. Hvis muligt, undgå spisebordsstolen eller sofaen at arbejde fra. Se om i kan få en ordentlig kontorstol, så man kan sidde rart når man arbejder. Hold MASSER af pauser. Er der tlf. møder lav dem stående eller gående, få min. rørt dig i 30 min. 1 gang om dagen, men gerne flere. Husk at sidde i den samme stilling i længere tid kan medføre gener, det er variation i dagen vi ønsker.

Shockwave

Har du seneskader så læs med her! Vi har været så heldige at få en fokuseret shockwave på klinikken, som kan behandle gamle kroniske seneskader. Shockwave banker impulser ind, der “nedbryder” det gamle arvæv og får vævet til at starte en ny helingsfase. Prisen for en shockwave-behandling er 200 kr. som tillæg på anden behandling. Vi har haft den i 4 måneder og ser markante forbedringer hos de patienter, der har prøvet den og har haft seneproblemer i flere år. Vi er meget begejstrede og glæder os til at vise mange flere af jer, hvad den kan.

Ændringer pr. 1.1.2020

Pr. 1.1.2020 stiger Rasmus og Nichalas priser til de takster, som de andre har. Derudover sker der ikke andre prisstigninger på ydelser, selvom der bruges flere ressourcer på rengøring, værnemidler osv. i forhold til COVID-19.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Rasmus, Anders, Lene, Lasse, Nichala og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.text