Nyhedsbrev Feb. ´24

Nordsjælland Sportsfysioterapi

Gratis øvelser

Kære alle sammen. De første par måneder af året er ved at være omme og inden vi ser os om så der forår og vi skal ud og ordne haven og dyrke motion udenfor (nogen er hardcore og har gjort det hele tiden ;D). Men hvad kan du gøre for at være parat? Nogen af os er jo lidt udfordret med nuværende skader/gener. Man kunne starte med at gå ind på vores facebook side og scrolle lidt ned, og skrive ja tak til øvelser for bestemte udfordringer, fx. en stiv ryg og lænd, hælspore, hovedpine mm. Der er masser af vælge imellem, og vi sender det til jeres mail, så i har det forevigt. Derudover er det et godt sted at holde sig updateret med hvad der foregår i klinikken. Der kommer masser af gode råd, lidt spas fra vores side og hvad der ellers sker på klinikken. Der kommer flere gratis programmer til jer, så hold øje og skriv når der er et i gerne vil have. 

Tilbud i Marts

Er det ikke nok at begynde på nogen af vores træningsprogrammer, så er det med at kigge forbi hos en af vores behandlere. Vi kører i hele marts måned en GRATIS ultralydsscanning hos Anders, når du booker en 60 min. første konsultation. Så der tid til scanning samt undersøgelse og behandling. Spar 300! Book tid til Anders her!

Derudover har Mette 20% rabat på et efterfødselscheck for delte mavemuskler, bækkenbunds problematikker eller andre gener grundet at man har født. Dvs 60 min. første konsultation kun 680 kr! Det kan vist ikke gøres meget billigere hos vores specialister. Book tid hos Mette her!

Foredrag

Michael har været ude hos Blovstrød Løverne og Allerød Orienteringsklub og holde foredrag om akut skadesterapi, samt forebyggende øvelser. Det var et veloplagt publikum som havde gode spørgsmål, masser af grin, og fik super viden med derfra. Begge foreninger har en samarbejdsaftale med klinikken, så de får gode rabatter, gode tilbud som GRATIS foredrag 1 gang om året mm.

Skal din forening have en samarbejdsaftale med os, så skriv til Michael på mk@nordfys.dk og vi finder ud af hvad jeres behov er, og får skræddersyet den optimale løsning for jer. 

Er i en virksomhed der ønsker en massageordning eller foredrag, så skriv også til Michael, så finder vi ud af hvad jeres behov er og laver en løsning til jer som gavner jeres virksomhed.

Sportskongres

I slut Jan. tog vi på den årlig sportskongres hvor alt det nyeste forskning indenfor sportsfysioterapi blev præsenteret, nyt udstyr blev set og prøvet, og masser af netværking med eksisterende og ny samarbejdspartnere som ortopædkirurger, reumatologer, læger, fysioterapeuter mm. Vi tror på at for at vi kan give jer den bedste behandling, så det vigtigt vi har det nyeste forskning vi kan behandle jer med og et stort netværk af Danmark’s dygtigste behandlere. Dvs. vi gætter ikke hvad der kan være det bedste for jer, men har data på at gør vi som forskningen, så går det så hurtigt, eller bliver så godt, eller i bliver sendt videre til dem andre som kan hjælpe når vi ikke kan.

Mangler du lidt træningsudstyr?

Vi har lavet lidt pakkeløsninger hvor man spare en masse penge på lidt hjemmetræning udstyr Fx.

Pakke 1: måtte + foamroll 325 spar 100

Pakke 2: måtte + foamroll + 5 elastikker 340 spar 125

Pakke 3: måtte + foamroll + 5 elastikker + mavehjul 400 spar 165

Pakke 4: måtte + foamroll + 5 elastikker + yogabold 500 spar 215

Pakke 5: måtte + foamroll + 5 elastikker + yogabold + slyngetræner og ophæng 850 spar 365!

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Anders, Andreas, Nikolai, Mette, Vinnie og Michael 
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.

Skriv et svar