Friske fysser

Sommerferien er ovre, og alle vores fysser er veludhvilet og klar til at give den gas med at hjælpe jer. Som de fleste af jer ved, har vi måtte sige på gensyn til Rasmus, som er taget et år til Dublin for at studerer sin Master. Vi glæder os til at følge ham og håber han en dag er tilbage på klinikken.

Vi har tilgengæld fået et nyt ansigt på klinikken. Mette Skov Garval som har mere end 13 års klinik erfaring, glæder sig til at begynde. Hun har stor ekspertise inden for bækkenbund, graviditetsgener, lænd, nakke, hovedpiner og kæbeproblemer. Derudover har hun gennemført de første 1,5 år på osteopati uddannelsen samt andre kurser og uddannelser, så i får en kvinde her, som er ekspert i hele kroppen, og søger efter at behandle årsagen til problematikken ved at se på hele kroppen. Ønsker man at booke en tid hos Mette kan det gøres på dette link Book tid her

Vi har ændret lidt på vores holdplan og åbnet holdene op som normalt. Dvs max 8 personer per hold. Det er stadig GRATIS første gang på alle vores hold, så ingen undskyldning for ikke at komme og prøve det af. Ring gerne herned på 52355000 og hør om der er plads, eller læs mere Her. For online booking på holdene kan du booke her

Slyngehold: Mandag 18-19 Onsdag 18-19

Funktionelhold: Mandag 17-18 Torsdag 17-18

Ryghold: Tirsdag: 1630-1730, 1730-1830 Fredag 7-8

Puls og Styrke: Onsdag 1930-2030

Efterfødselshold 1 og 2: Løbende opstart næste gang i uge 37. Skriv til Nichala for tilmelding på ng@nordfys.dk

Strømterapi

Vidste du at vi bruger NMES (Neuro muskulæar eletrisk stimulering – strømterapi) på ca. 80% af alle vores patienter? Strømterapi kan hjælpe med at rekruttere musklerne som ikke virker på ganske få minutter. Det holder muskulaturen igang, kan give smertelindring, øge restitureringen, forebygge kramper samt meget mere. Vi udlejer vores vores strømmaskiner til 700 kr. om måneden, til især dem der skal opereres, så musklerne kan holdes igang, og man undgår at de svinder ind (Meget hurtigere genoptræningsforløb). Derudover er der også mange der lejer dem hvis de skal dyrke meget motion i en periode. Man kan selvfølgelig også vælge at købe dem hernede af os, vi anbefaler dog først at leje dem i et måned og se om man får den brugt hvorefter de selvfølgelig giver 700 kr. i rabat ved køb.

Indsamling knæk cancer

I uge 43, er der det store knæk cancer show. I forbindelse med det, vil vi lave flere indsamlinger som vi håber i vil støtte op omkring. Man kan selvfølgelig få informationen lynhurtigt ved at følge os på vores facebook. Men ellers den næste uge vil der være den første indsamling hvor Michael skal cykle 376 km! Vi håber at man vil støtte ved fx. at give 1 kr. per km. eller et beløb hvis han gennemfører eller noget helt tredje, så han er top motiveret til at gennemfører. Derudover lørdag den 23/10 fra 9-14 vil vi åbne vores kalender op og alt indtjeningen fra behandling samt de hold der kommer til at kører vil gå til knæk cancer. Så følg os på facebook og hold øje, evt skriv herned nu hvis du gerne vil have en af de tider.

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt på 52 35 50 00.

De bedste og dejligste hilsner Lene, Lasse, Nichala, Mette, Henriette og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.