Gang i træningen og ultralydsscanning

3 måneder er gået siden sidste nyhedsbrev. Hos Nordsjælland Sportsfysioterapi sker der heldigvis en masse, som vi gerne vil dele med jer.

Vi har startet 4 hold op fra 1. september, Slynge, Kettlebell, Ryg og Knæhold. Der er deltagere på alle holdene. Der kan maksimalt være 8 deltager per hold, så vi som fysioterapeuter kan sikre en høj kvalitet når vi træner jer. Læs meget mere om holdene og holdtider på vores hjemmeside under holdtræning.

Vi har fået skabt nye samarbejdsaftaler med flere foreninger, Amerikansk fodbold Herlev Rebels, Østerbro Shotokan Karate, Lillerød Badminton klub og flere er på vej. Vi er super glade for disse samarbejdsaftaler, så vi kan hjælpe endnu flere atleter igennem skader, være med til at skadesforebygge, ændre skadeskulturen i klubben, samt give fantastiske priser når de benytter os. Er du en forening der også har brug for en samarbejdsaftale så skriv til mk@nordfys.dk

Vi har valgt at investere i en ultralydsscanner, da vi ønsker at vores klinik skal være state of the art.
Simon har været på flere kurser i det og vil lave de fleste scanninger. Pris er 500kr. for en scanning, men i uge 43 og 44 er der halv pris på en scanning, altså kun 250 kr.

Simon er gået ind i sin sidste del af fysioterapeutuddannelsen og er nu i gang med at skrive sin bachelor opgave på Hillerød Hospital. Han er helt færdig med uddannelsen til januar, og vi glæder os til at han kan være flere timer på klinikken.

Jeg har været på RAH kursus, som handler om at få smertelindring med det samme, ved at udløse strækrefleksen i en muskel. Det virker på 80% af alle der kommer til behandling, og er et godt redskab til den store værktøjskasse. I fremtiden vil jeg gå i gang med og blive manipulations terapeut, hvilket vil gøre mig til en endnu dygtigere behandler i forhold til manipulation af et led.

Den 4. nov. skal vi være behandlere til SKIF cup, som er DM i sportskarate og shotokan karate, vi glæder os til og være på sidelinjen og hjælpe de kæmpere der har brug for det.

Håber alle får et godt efterår

De bedste hilsner Michael Knudsen, ejer af Nordsjælland Sportsfysioterapi