Fysserne og foråret

Der er gået 3 måneder siden sidste nyhedsbrev er blevet skrevet, og tiden flyver afsted for os alle på klinikken. Der er selvfølgelig sket en masse, som vi gerne vil dele med jer, og fortælle hvad der ellers kommer til at ske, og om vi har nogen gode tilbud i ærmerne. Som noget nyt er vi begyndt at sende vores nyhedsbrev ud på mail. Har vi ved en fejl kommet til at sætte jer på nyhedsbrevet, kan man nederst i mailen fjerne sig fra listen. Har man ikke tilmeldt sig endnu, kan man gøre det inde på vores hjemmeside.

Vi er nørder med stort N

Den 31 jan. Var vi på den årlige sportskongres i København. Det var 3 dage hvor det nyeste forskning indenfor genoptræning/kirurgi med relation til sport som blev nørdet. 3 dage med oplæg fra hele verden, alt sammen på engelsk. Ud over at bruge tiden sammen som et team, fik vi også brugt tiden til at udvide vores netværk med endnu flere dygtige ortopædkirurger og reumatologer, som kan varetage den behandling som vi ikke mener skal varerages af os endnu. Vi vil kun sende jer videre til dem vi mener har de rigtige kompetencer til jeres problematik.

Rasmus er gået i gang med manipulations terapeuten som Michael bestod i dec. Det betyder at han også vil begynde og lave manipulationer, så vi har endnu flere værktøjer til at behandle dig.

Vi har fast 1 gang om måneden intern møde, hvor vi tager forskellige ting op i forhold til undersøgelse og behandling. De sidste par gange har vi gennemgået vores undersøgelses skemaer som vi selv har lavet (Vi prøver at standardisere vores undersøgelser, så den bliver grundig og vi ikke glemmer noget), osgood schlator knæ, springer knæ, træning og brug af compex (NMES) mm.

Lyngemessen 23-24 Marts

For første gang skal vi på lyngemessen lørdag den 23-24 marts. Kom og find os! Vi vil have en konkurrence både lørdag og søndag hvor du kan vinde en super præmie. Derudover kan man trække nogen rigtige gode tilbud på vores nøglesnore, samt booker du en tid dernede på dagen kan du få 50% rabat på tiden! Så kom ned og snak med os, det kan være at du har en skade, en klub som mangler en samarbejdsaftale, en virksomhed der har brug for ergonomi check eller massageordning, eller at du kunne tænke dig og se hvordan du ser ud under huden? Vi tager ultralydsscanneren med og demonstrere gerne på dig og ser om vi kan finde noget.

Så det forår, woho!

Vi er gået ind i forårs måneden og for mange betyder det at nu skal der laves have og vi skal i gang med alt den udendørs træning som vi har savnet. Nogen af os har måske ikke lavet aktiviteten i 4-6 måneder. Så for at vi ikke skal have besøg af for mange af jer på en gang, så HUSK! at hvis i ikke har lavet en aktivitet længe (Have arbejde, cykle, fodbold, løb osv) at det stadig er vigtigt med en grundig opvamning (Ja også til havearbejde). Derudover, lad være at forsætte hvor i slap i forhold til intensitet, varighed, belastning osv. Fra sidste år. Start stille og rolig op, hav lidt tålmodighed, og lad dit væv vende sig til belastningen igen. Er du i tvivl skal du være velkommen til at ringe herned, eller booke en tid til en undersøgelse.

Holdtræning

Vores holdtræning går rigtig godt. Faktisk går det så godt at vi åbner et nyt slyngehold mandag den 25/3 fra kl 18-19. Se gerne vores holdplan her. Vi har stadig ledige pladser på vores funktionelhold samt seniorhold, og vi får løbende on og off pladser på knæ og ryg hold. Skriv eller ring gerne for at høre mere.

Har du ikke synes godt om os på facebook endnu, kan vi varmt anbefale det, da vi fortæller den gode historie, har gode tilbud, konkurrencer samt meget mere spændende. Så følg os, og evt giv os en vurdering/anbefaling derinde til vores facebook tryk her. Til jer der også er på instagram kan vi også findes der: nordfys.dk hvor vi er endnu mere fjollet end på facebook.

Vi glæder os til at gå foråret i møde med jer alle
De bedste hilsner Rasmus, Dina, Simon og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.

Click here to add your own text