Tiden flyver afsted

Lidt over 2 måneder siden at sidste nyhedsbrev kom ud. Der er sket en del men vi skal prøve at fatte os i korthed 🙂

Nyt Bookingsystem
Som i læste i sidste nyhedsbrev har vi fået nyt booking system. Der er ved at være styr på det hele, og vi er med til at udvikle det, så vi kan få det som vi vil have. Vi oplever dog engang imellem at der ikke er indberettet til Sygesikringen Danmark, så hvis i ikke har fået tilskud, så giv os lige et kald, også finder vi ud af det for jer. Derudover burde online booking være endnu lettere, da det kun kræver navn, mail og telefon nr. for at booke en tid.

Kurser
Vi prøvet hele tiden at dygtiggøre os, og derfor render vi ofte på kurser. På det seneste har Rasmus været på smertekursus for at dygtiggøre sig i kompleksiteten af smerter. Man kan kan sagtens have smerter uden at have en skade (mange kroniker) men man kan også have en skade uden at have smerter (Tænk lige over den). Simon har startet sin vanecoachuddannelse som giver redskaber til at ændre vores vaner, så vi kan opnå de mål vi sætter os. Om det er i forhold til en skade, vægttabt, muskelopbyggelse eller andet, bliver man klædt på til at kunne hjælpe jer klienter endnu mere med at nå jeres mål.

Lynge byfest og Kræmmermarked
Vi prøvede for første gang nogensinde at stå på vores lokale byfest og kræmmermarked. Både, Dina, Simon og Michael brugte weekenden på at dele gode tilbud ud hvor man kunne få store besparelser på at booke tider, eller trække et tilbud og gemme til senere. Derudover kom mange forbi til en snak omkring deres skader. Vi havde som team en rigtig hyggelig weekend, med masser af sol og samvær.

Holdtræning
Der er fuld knald på vores holdtræning, og alle har det sjovt og får styrket kroppen. Der er stadig lidt ledige pladser på vores slynge, funktionel og knæhold, da der er løbende udskiftning. Første gang man deltager på holdet er det gratis, og har du købt et klippekort, kan du godt tage en med som også kan bruge dit klippekort. Vi har desværre måtte stoppe vores seniorhold, da der ikke har været nok tilgang. Vi håber dog i nær fremtid at kan starte det op igen. Så kender du nogen seniorer der har brug for at røre sig, så har vi lille intim hold, på max 8 personer.

Barsel
Michael er så heldig at han skal være far inden for de næste 5 uger. Det betyder også at han har fortjent lidt barsel og de første 14 dage efter at han er blevet far, er han på barsel. I får selvfølgelig stadig den gode behandling af de andre dygtige fysioterapeuter på klinikken.

Simon skal videre
Simon har desværre informeret klinikken om at han stopper når Michael er tilbage fra barsel. Simon forsætter som fysioterapeut oppe hos Smiley fitness i Hillerød, hvor han kan lave en masse personlig træning også. Simon er stadig en god ven af klinikken, og har været med fra start af da vi åbnede. Vi ønsker ham alt det bedste fremad, og hvem ved det kan være han er tilbage på et andet tidspunkt 🙂

Ny fysioterapeut
Derfor søger vi også en ny fysioterapeut til klinikken.

Vi søger 1-2 selvstændige fysioterapeuter som ønsker at blive en del af et godt team, hvor alle bliver hørt, og at have det godt samt fællesskab er en vigtig værdi for os. Har du aldrig været selvstændigt før, hjælper vi dig med det. Start 1.1.20. Samtaler holdes løbende, men forvent at følge med på klinikken i dec. og blive introduceret.
Du har:
– Erfaring indenfor efterfødsels- og holdtræning
– Kurser inden for MDT, Sportsfysioterapi, Mulligan, MT, Osteopati eller andet
– Arbejdet på klinik før / været selvstændig
– Arbejdet med ultralydscanning (Ikke et must)
– Lyst til at udvikle klinikken, teamet og dig selv
– Et stort gåpåmod, smil og lyst til at hjælpe andre mennesker
– Erfaring med manuel terapi
– Et stort netværk
– Det let med at arbejde selvstændigt

Lyder det noget for dig eller har du spørgsmål? Så send en mail med ansøgning og cv til mk@nordfys.dk
Vi ser frem til at høre fra dig

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder:

Læs mere om de forskellige behandlingsmuligheder her eller kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

De bedste hilsner Rasmus, Dina, Simon og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.