Sportsfysioterapi

I Danmark anslås der at være over 750.000 sportsskader om året. Under 10% kræver kirurgisk indgreb. I stedet kan skaden behandles og genoptrænes, og det er vi specialister i.

Vi dyrker meget sport i Danmark. Seks ud af ti voksne over 16 år og otte ud af ti børn i alderen 7-15 år dyrker regelmæssigt motion eller sport i fritiden.  Det viser resultater fra undersøgelsen ’Danskernes motions- og sportsvaner 2016’.

Det essentielle for alle sportsudøvere eller motionister er at komme hurtigt tilbage til deres sport og motionsvaner. Hos en uddannet sportsfysioterapeut får du behandling af en specialiseret terapeut, som har forståelse og kendskab til sportsgrene.

Terapeuten kan undersøge, behandle, teste og rådgive dig igennem hele genoptræningsforløbet, så du hurtigt kan være tilbage på samme niveau som før skaden. Som forebyggelse vil du efterfølgende få øvelser du skal forsætte med, så chancen for at samme skade opstår igen, er mindre.

Forebyggende undersøgelse og behandling

Hvis du ikke er skadet, men gerne vil kende til din krops styrker og svagheder, kan sportsfysioterapeuten screene og analysere dig. Med udgangspunkt i denne grundige viden om din krop, kan du få målrettet individuel rådgivning og få tilrettelagt et optimalt forebyggelses-program.