Holdtræning

Nordsjælland Sportsfysioterapi tilbyder holdtræning i vores flotte kældersal. Holdtræningen vil blive afholdt af en fysioterapeut eller studerende og har et max. af 8 deltager per hold. Vi tilbyder Slynge-, Funktionel-, Ryg-, efterfødsel-, og Knæhold. Hvis man er en gruppe der ønsker specifik holdtræning, som fx et håndboldhold der ønsker forebyggende træning, kan vi oprette et hold for netop dette.

Første gang er altid gratis undtagen på efterfødselshold der er det et forløb.

Funktionelhold

Funktionel træning er for dig der ønsker at optimere både styrke, kondition og stabilitet. Funktionel træning kombinere flere træningsredskaber som f.eks. kettlebells, slynger, medicinbolde, pilatesbolde osv. Teknik, styrke og stabilitet er nøgleord for dette hold.

Slyngehold

Slyngehold (TRX hold) er et hold hvor man bruger en slynge til at træne hele kroppen. Det er en sjov form for træning, som er super hård og udfordrer selv de stærkeste. Det er let at ændre niveauet når man bruger en slynge, så alle kan være med. Fokus her er core på de fleste øvelser, men hele kroppen bliver brugt, så du bliver stærk, stabil og i bedre form.

Ryghold

Til alle der har har/haft et problem med ryggen er dette holdet for. På holdet vil du træne styrke, stabilitet, mobilitet for hele din rygrad, samt bækken. Vi anbefaler en konsultation hos en af vores fysioterapeuter, for at kunne optimere din træning mest muligt.

Knæ/hoftehold

Holdet er til dig med knæ/hofteproblemer, som ønsker en øget funktion og færre smerter. Formålet med træningen er primært at øge styrken af knæet og hoftens omkringliggende muskulatur, samt øge koordinering og stabilitet af hofte, knæ og ankel. Før/efter operationer, overbelastningsskader, instabilitet, slidgigt mm.Vi anbefaler en konsultation hos en af vores fysioterapeuter, for at kunne optimere din træning mest muligt.

Holdplan:

Mandag: Funktionel kl. 1630-1730, Slynge kl. 1730-1830

Tirsdag: Ryg kl. 1630-1730, 1730-1830.

Onsdag: Knæhold kl. 17-18

Torsdag:

Fredag: Ryg kl. 7-8

Efterfødselstræning opstart ca. hver 3 måned. Booking af tid til holdtræning kan gøres online eller ringe til klinikken. Første gang på vores hold er gratis.

Da vi ønsker en høj kvalitet på vores holdtræning, vil der max. være 8 pladser per hold. Dog skal der minimum være 3 personer tilmeldt et hold, ellers bliver det aflyst. Ønsker man  tilmelding kan det ske på mail eller tlf. Vi anbefaler at man møder op 5 min. før holdstart.