Bikefit

Med en stor passion for cykling og mange års arbejde med cykelrytter og triatleter, faldt det helt naturlig også at kunne hjælpe med at fitte personen til cyklingen og ikke kun behandle når problemerne opstår. Lige så vel som at lave et ergonomisk check på en arbejdsplads for at undgå skader på bevægeapparatet, bør alle som der cykler meget, blive fittet, for at undgå skader og øge komforten samt performance.

For at præstere bedre, om det er at kører hurtigere eller længere, er det vigtig at man har den mest optimale position på cyklen, for at sikre den mest effektive kraftoverførsel til benene. Ved optimal position på cyklen, sikre du også at du ikke belaster din krop uhensigtsmæssig og ender med en skade. Jo mere behageligt og kraftfuld du sidder på cyklen, jo længere tid kan du sidde på cyklen uden ubehag. Kommer der først ubehag i ryg, nakke, knæ eller helt andet sted, kan en cykeltur hurtig blive til en urolig en af slagsen og din performance daler lynhurtig. Dertil er det også svært at nyde en cykeltur, når kroppen bliver generet af det.

Når du får et bikefit hos Nordsjælland Sportsfysioterapi sætter vi 3 timer af til dig. Vi undersøger din krop for hvilke udfordringer du kan have/har og ligger en plan for hvad du kan gøre uden for cyklen. Vi tilpasser cyklen til dig med sadel- og styrposition, knæ analyse med vertikal lasermåling, sko og pedal analyse.

Du skal medbringe din racercykel, rene cykelsko, bibs, trøje, håndklæde, drikkedunk og evt en snack alt efter tidspunkt på dagen.

Pris 2500 – Book din tid online her, eller ring på 52355000