ALTERG ANTI GRAVITY LØBEBÅND

ALTERG ANTI GRAVITY LØBEBÅND

AlterG anti-gravity løbebånd er en af de nyeste moderne opfindelser inden for fysioterapi, og kan hjælpe dig til at vedligeholde din form under genoptræning, samt forbedre kroppens bevægelighed og styrke.

Maskinen er udviklet til personer med nedsatte gang- eller løbe funktioner, og kan reducere din kropsvægt med op til 80%.

Når man skal benytte løbebåndet, får man et par neopren bukser på, der bliver lynet fast til en pose. Derpå pumpes der luft ind i posen og derved mindskes kropsvægten. På den måde belastes det skadede væv mindre og smerter mindskes.

Mennesker med nedsatte gang- eller løbe funktioner kan også træne på Alter G. Derved styrkes og vedligeholdes den muskelkraft der er. Den mindskede vægt kan gøre det muligt at løfte fødderne og gå, eller måske løbe.

Alter G kan gøre genoptræningsforløb mere effektive, hjælpe med at bibeholde aktivitetsniveau/form, balance, styrke og aktivere musklerne i ens gang/løbemønster.

Se AlterG video her

Hvem kan have gavn af Alter G?

  • Sportsskadede med løbeskader, akillessene ruptur, fibersprængning, ledbåndsskader, frakturer osv.
  • Ortopædiske patienter: Alloplastik, knæ og hofte, knæ-opererede p.g.a. meniskskader, korsbånd o.l.
  • Ryg patienter: Alle typer (diskusprolapser, ny opererede, samt borgere/patienter i konservativ behandling)
  • Neurologiske patienter: Hjerneskade, rygmarvsskade, apopleksi, multiple sklerose, spastisk lammelse, muskel svind, parkinson o.a.
  • Ældre med faldskader og fraktur: 95 procent af alle hoftebrud skyldes fald.
  • OA (slidgigt) patienter, overvægtige, TD2, KOL osv.