En klinik med højt tempo!

Selvom der kun er gået 5 uger siden sidste nyhedsbrev er der sket en masse på klinikken som vi gerne vil dele med jer. Vi arbejder altid i et højt tempo for at få mest ud af jeres tid med os. Selv når vi har lukket på klinikken er vi ude at behandle, deltage på kongresser, kurser, screene osv.

Lyngemessen
Lyngemessen den 23-24 Marts var en kæmpe succes. Vi takker alle jer der var forbi og snakke med os, tage et tilbud, booke en tid, samt gøre vores dag lidt hyggeligere. Vi kan virkelig mærke at vi er blevet en del af lokalsamfundet, og vi er meget glade for at være det. Vi vil helt sikkert også være der igen om 2 år.

24/7 shopping!
For at kunne betjene jer endnu bedre, har vi fået en online webshop. Webshoppen er tilgængelig 24/7 og vores sortiment er blevet meget større end det på klinikken. Man kan købe alt fra strøm apparater til skinner til tape, så tag et kig og se om der er noget der frister
LINK TIL WEBSHOP HER.

Er vi blevet klogere siden sidst?
Vi har haft fornøjelsen at have Mischa fra Empelvic ud forbi, for at vise et nyt lille træningsredskab til at træne bækkenbunden med. Det er desværre et stort tabu område at tale om bækkenbundsdysfunktioner som inkonsinens, erectil dysfunktion, bækkenløsning, problematikker efter kræft forløb osv. Men med vores nye lille træningsredskab som kan give et rigtig godt feedback tilbage til bækkenbundet, gør at vores patienter har endnu lettere ved at lære at træne den. Skal vi hjælpe dig?

Rasmus har vi sendt afsted til London, på Wembley Stadium, på konference, hvor der bliver snakket om fodboldskader. Der er forskere, fysioterapeuter, læger osv. fra hele verden, der deler den nyeste viden inden for fodbold medicinen. Dog er temaet i år: “hvad kan fodboldmedicinen lære fra andre sportsgrene”. Så der kommer behandlere fra andre sportsgrene og fortæller om deres erfaringer.

Simon har desværre i sin fritid med amerikansk fodbold komme til skade med sin bicepssene og har de sidste 2 uger haft armen i skinne og kun har kunne bruge 1 arm. Derfor har det heller ikke været muligt at kunne få tider hos ham. Han har lært at det er meget svært at være fysioterapeut kun med 1 arm, derfor tilbyder han helt til uge 19 50% rabat på 45 min. ultralydsscanning. Så har du en skade vi skal kigge på under huden, så skriv eller ring herned og vi finder en tid.

BarselBoost forløb
Så er det endnu engang tid til at starte et nyt barselboost forløb op for alle de nye mødre og deres små bebser. Dina starter op den 1/5-19 hver mandag og onsdag fra 1030-1130 og de næste 5 uger frem. Har du ikke tilmeldt dig endnu kan du sagtens nå det. Prisen er 2000 kr. for forløbet og ud over de 10 gange træning får du også en 60 min. førstegangsundersøgelse, samt en 30 min. afslutningskonsultation hvor der vil blive udarbejdet et træningsprogram du kan forsætte med. Hvis du tilmelder dig inden den 29/4-19 får du også en gratis 30 min. massage oven i. Næste barselboost forløb vil starte efter sommer ferien. Er du gravid og har brug for forkælelse? Så tilbyder vi også graviditetsmassage
Læs mere her.

Forår = Football, fodbold og cykling
Michael står igen i år på sidelinjen hos Søllerød Golddiggers, hvor han skal hjælpe dem til at have færre skader, akut skadesterapi, optapening og klargøring inden kamp. Det er Michaels 6 sæson som fys for et amerikansk fodboldhold, selvom han har været tilknyttet til sporten som spiller og træner i 19 år.

Michael og Simon skal igen i år være en del af Løkkefondens Challenge, som er et projekt der gør at drenge på kanten i samfundet, skal i et træningsforløb på 4 måneder på cykel, som ender ud i 500 km. tur fra Jylland til Kbh i start juli. Undervejs får de værktøjer og opnår kompetencer som gør at de bliver bedre udrustet til livet.

Michael og Rasmus er igang med at screene det lokale fodbold hold i LUI. De har allerede været ude at teste dem igennem, og er igang med at lave træningsprogrammer indiviuelt til spillerne, opvarmning og nedvarmings rutiner til alle fodbold holdene, så man kan forebygge skader. Skal vi også hjælpe dit hold? Så kontakt os, og lad os tage en snak om hvilke muligheder der findes.

Har du ikke synes godt om os på facebook endnu, kan vi varmt anbefale det, da vi fortæller den gode historie, har gode tilbud, konkurrencer samt meget mere spændende. Så følg os, og evt. giv os en vurdering/anbefaling derinde til vores facebook tryk her. Til jer der også er på instagram kan vi også findes der: nordfys.dk hvor vi er endnu mere fjollet end på facebook.

De bedste hilsner Rasmus, Dina, Simon og Michael
Team Nordsjælland Sportsfysioterapi.